PARTY ! ! !

Hej!
I lördags var det första gången vi gick ut här i Sydney eller i Australien överhuvudtaget. Efter att ha jobbat ett 8 timmars pass och dessutom så hade jag varit vaken sedan kl 6.00 imorse så var jag inte så jätte trött på kvällen som jag trodde att jag skulle vara. Vi var faktiskt rätt taggade på att gå ut. Vi skulle möta upp Alexandra och Niclas inne i stan närmare mot kvällen och de hade hört om ett bra ställe på Darling Harbour, Cargo Bar hette det så vi gick dit. Det var jätte mycket folk, jätte fint och mysigt ställe dock fanns det folk i alla åldrar. Det fanns allt från unga tjejer till gamla gubbar som stod och dansade för sig själva. Musiken var sådär tyckte jag, jag tycker om trance/techno men när jag går ut så vill jag helst ha blandat. Lite av trance/techno, lite gamla låtar som när man hör låten tänker man "ohhh den här låten känner jag igen det var då när..." och lite mer av rnb och hiphop.

Något annat som aldrig skulle hända hemma var att det var jätte blött på dansgolvet, det var blött överallt. Det var så blött att de hade någon som gick och moppade hela tiden. Mitt i allt när vi höll på att dansa så kom det en man som skulle moppa golvet och en annan som höll i en ficklampa så att de kunde se vart de skulle moppa. Jag tänkte bara ATT DE KAN JU LIKA GÄRNA TÄNDA LAMPORNA OCH STÄNGA AV MUSIKEN JU!!! Hahhaha hur weird var inte det?!

Men det blev en lyckad utgång och runt 2 tiden så rörde vi oss hemåt och då kände jag mig riktigt trött efter att ha varit uppe så tidigt men innan vi gick hem så blev det självklart nattmat på KFC ;) Ohh Yummi!



Linne: Topshop
Klänning: Zara
Klocka: D&G









Här är en av de båtar man kunde festa på som körde fram och tillbaka



Utanför Cargo Bar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0