Sweet Fragrances

Fick bl.a. i julklapp en ny parfym av älsklingen min som jag bara Älskar!!!. Den är super god och för er som gillar söta dofter är den här ett måste!


Tiden bara flyger förbi

Två dagar kvar sen är det nyår! Tänk vad snabbt tiden går. Det kändes som om det var 2010s nyår igår och 2009s nyår i förrgår.

Igår var vi i stan och åt sushi på ett jätte häftigt ställe. Jag har alltid velat äta sushi på ett rullande band och det hade dom där vi var och åt igår! Plus varje gång kunder kom in i restaurangen så hälsade alla högt på japanska, välkomna.







BOXING DAY!

Igår var vi på stan och shoppade loss!!!! DET VAR JÄTTE MYCKET FOLK ÖVERALLT!! Vart jag än gick så fanns det alltid någon stod tätt intill mig. Det var köer för att komma in i butikerna och in på shopping centerna!

Hittade jag fynd? Nja inte riktigt men jag hittade massa kläder i alla fall :)










Almost 1 000 000 dollar!

Idag var det public holiday och det var JÄTTE MYCKET att göra!!!! Herregud SHIT ASSÅ! Alla köer var minst 20 meter långa!!!!

Vi stängde kl 21.00 och när klockan var 18.00 så hade vi sålt för nästan 1 000 000 dollar!!!

Nu är det dags att kolla på avsnitt från serien Vänner :)


FREAKIN F*CKING HAPPINESS

JAG KAN INTE FÖRSTÅ ATT VI SKA FIRA NYÅR I SYDNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är helt sjukt! JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!!!
Speciellt efter den här videon som ni måste se!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tLaOHw-lCdw









16 December

Min kvällsmat: Vietnamesisk krabb/räk nudelsoppa. Bland de godaste rätterna jag vet och vill inte skryta men det blev sjukt gott!







The best job in the world

IKEA ÄR BÄSTA FÖRETAGET SOM MAN KAN JOBBA PÅ!!!

Idag fick jag och alla andra ca 300 medarbetare våra julklappar och gissa vad vi fick?
Presentkort på 100 dollar!!!! Kortet kan man använda i massa kända och bra butiker. Hur generöst är inte det? På mitt förra jobb fick jag ingen julklapp ens!

Ohh vad jag längtar till vår lediga dag imorgon! Äntligen en dag där både jag och älsk är lediga tillsammans!







Queen Victoria Building

HallooOOoo :D!
Efter jobbet igår runt 6 tiden så åkte jag och mina lilla älskling in till stan för lite shopping. Vi åkte till shopping centret, Queen Victoria Building och det var så himla fint där inne! Här inne är då lite finare än de andra ställena eftersom här ligger även dom dyraste affärerna.
Vi hittade dock ingenting men oroa er inte för imorgon slår vi till stort ;). hehhe.












Jätte häftig affärsidé. Crêpes med "mat" fyllning i.



Kvällsmat: Sushi för mig. Och läs och häpna...KFC för August



Kolla så söt soja tub












Kolla in drottningtronen. SNYGG eller vad?! Sån hade jag gärnat velat ha i mitt rum, hehhe.







YEY Golf it is

Idag efter jobbet så gick jag och älsk till driving ranchen nära jobbet. Det var så kul att få slå igen :) Men speciellt att få se A slå!
(Kan ju inte spela egentligen men det är så himla roligt när man får till riktigt bra träffar!)






Då och då så flyger ett flygplan hit och dit



Jätte mysig stig påväg till ranchen



Man ser IKEA härifrån





Can a man dress like a woman?

Förra veckan var vi på en konstutställning. En av mina kollegor visade upp sitt sista projekt för oss som han har jobbat med under sitt sista år på universitet. Hela konceptet med hans utställning är att:
Kvinnor kan klä sig manligt och kan få det att se snyggt ut medan om män klär sig feminint så ser dom bara knäppa/konstiga/galna ut.

Hur kommer det sig? Han ville förmedla att så här ska det inte vara. Kan kvinnor gå runt i manliga kläder så kan män gå runt i feminina kläder!






Alla som är med på bilderna är män/killar






Det var ju inte bara dessa bilderna som var hans projekt utan han hade en hel bok med liknande bilder


13:e December 2011

Gårdagens mat

Klassiska vietnamesiska soppan, Pho och stekt ris. På restaurangen, Ha Noi (som Vietnams huvudstad).







Probably The Best Christmas Party In The World!

Igår hade IKEA i Sydney Christmas Party på en natt club på darling harbour sk. Home. Alla från Tempe, Homebush och Service office var inbjudna! Det var riktigt skoj och jag hoppas att vi alla går ut snart igen. Kanske inte alla men dom i mitt team i alla fall :)

(De flesta på bilderna tillhör vårt team)








































My first shopping in Sydney

Min shopping från i lördags :)



Älskar den här koftan!



Den här gorgeously västen är ny (linnet är mitt sedan innan)



Älskar scarfen/halsduken!






Mer ögonskugga






Köpte några fler borstar till min lilla samling



Så här liten och smidig kan min lilla samling bli



Lim, så att jag kan klistra "diamanter" på mina naglar



Sist men inte minst, mina nya fina ballerina skor!






Köpte även världens finaste halsband och kjol men dom får jag visa i ett annat inlägg eftersom jag har glömt att ta bilder på dom.


Looking forward to the weather

Något annat som jag stör mig riktigt mycket på är att:

VARÖFR SKA DET REGNA OCH BLÅSA SÅ MYCKET HELA TIDEN?!

Så skönt att få det uttalat. Eller skrivet.




The worst summerstart in 61 years!!

De senaste två dagarna jag har jobbat så har ovanligt många kunder varit riktigt otrevliga och jävliga! Jag undrar var det beror på? Och det har inte bara hänt mig utan alla mina medarbetare har varit med om samma sak. Jag undrar om det har med vädret att göra?
Häromdan när jag gick till jobbet så hörde jag på radion att, början på den här sommarn har varit den sämsta hittills på 61 år! Tänk er 61 år!! Det är ju helt sjukt. Annars i vanliga fall vid det här laget så är det redan jätte varmt.

Konstigt att jag och August har sån otur vart vi än åker. När vi var i Spanien, 2010 då det skulle vara varmt egentligen visade sig vara inte så varmt alls. Enligt spanjorerna så var det mycket märkligt och det hade inte varit så kallt på tiotals år(självklart vid den tidpunkten då vi var där).

Sen när vi var i Vietnam för nästan exakt 1 år sedan så kom kylan ovanligt tidigt och många av djuren hade dött eftersom de inte hade klarat kylan.

Och nu händer det igen när vi är här. Men den här gången så måste ju värmen komma. Förr eller senare. ELLER?!!





A surprise in the shower

Hur ofta händer det att man duschar tillsammans med en kackerlacka?

För jag gjorde det precis...

Ja, ni läste rätt. När jag höll på och duscha så upptäcker jag plötsligt en liten kackerlacka på golvet!! Ueee tänker jag och försöker skynda mig att få bort allt balsam ur mitt hår. Som tur var så gjorde den ingenting förutom att den bara låg på golvet och försökte klättra upp på väggen men det var så halt så den ramlade bara ner hela tiden. Lite gulligt men ändå äckligt!



Wonderful shopping!

I lördags var jag och shoppade med Alex!! YEY det var jätte kul :D! Så länge jag har väntat på detta! Jag hittade det mesta som jag ville ha :)

Det var även gay parad i lördags och det var fullsmockat med folk på gatorna.






Sen åt vi jätte god mexikansk mat. Jag åt quesadillas och Alex käkade burritos.



Kolla så söt liten påse jag fick om man jämför med alexs stora påse






Everywhere I go I see You



To have a GÖ means dare to try something different, something new!


Got my IKEA Family Card

Har äntligen fått mitt IKEA family kort men efter att jag hade registrerat så fick jag reda på att alla som är staff members har det redan inkluderat. Alltså så hade jag inte behövt registrera mig eftersom det redan ingår. Heheh men kortet är fint i alla fall :)








Not too happy about it

Häromdan så var vi och käkade vid Sydney Opera House. Har velat äta där sedan första gången vi var där men det var lite väl dyrt och då bestämde vi oss för att vänta tills vi hade fått lön istället. Det fanns inte så jätte många restauranger att välja mellan men det slutade med att vi åt på en italiensk restaurang.
Jag åt fisk och August åt anklår.






Jag blev faktiskt riktigt besviken på maten! Vill inte klaga och så men våra rätter gick på ca 300 kr var och kolla så lite A fick! Och min fisk var helt smaklös och jag blev knappt mätt. Kan ni då tänka er hur hungrig A måste ha varit efter maten?!!

I vanliga fall är jag inte så jätte glad för fisk men jag var sugen på fisk då och jag tänkte om man ska lära sig äta fisk så får det bli på en sån här restaurang där maten lär vara bra! Men nej jag lärde mig att aldrig mer äta något som restaurangen inte är "känd" för, vilket betyder att i det här fallet eftersom vi var på en italiensk restaurang så skulle jag ha valt pizza eller pasta istället.






















2 December

Efter att vi var och åt på den italienska rest. vid Sydeny Opera House och blev så otroligt mätta valde vi att fika på Gloria Jean's Coffees. Det blev en supergod tårtbit och iskaffe till :)















Och att köpa med 10 st wicked wings från KFC hem, var en självklarhet också!





RSS 2.0