New Year in Sydney 2011

Hur var nyår i sydney? Helt ok! Inget wow, yey eller något speciellt utan helt ok.
Hur kommer det sig? Jo, för att här måste man typ bestämma sig om man antingen vill satsa och se på fyrverkerierna eller om man vill ut och klubba.

Men vi ville både och, och därför blev allt lite halvdant.

Ville man se fyrverkerierna så var man tvungen att åka in till stan senast kl 12,13 på dagen för att få en aning bra plats. Och vem orkar gå så tidigt om man vill ut och festa också? Kul att fixa sig festklädd 12/11 timmar innan det roliga börjar? Plus i stekhettande sol? Nej tack.

Sedan ville man ut på en hyfsad bra klubb så var man tvungen att köpa förbiljetter och då var man tvungen att vara där innan kl 00.00 och då skulle man missa fyrverkerierna. Vilket vi inte heller ville!

Därför kom vi fram till att vi åker till en park lite längre bort där man ska fortfarande kunna se fyrverkerier och behöver inte gå så jätte tidigt och ändå kunna gå ut och klubba. Så vi rörde oss hemifrån ca 16.30 helt festklädda och klara. Vi hade packat med oss hemmagjord supergod pasta sallad, kakor, chips, dricka och en filt. Det var jätte mysigt så länge solen var framme men så fort den försvann så blev det jätte kallt. Efter fyrverkerierna så gick vi in till stan och klubbade på någon bar och natten slutade på McDonald's.

När vi kom hem ca 4.30 på morgonen så hade grannarna fortfarande fest och hade jätte hög musik. Dagen efter när vi vaknade runt 10,12 tiden så hade grannarna fortfarande jätte hög musik och festade fortfarande. Vi blev bortbjudna på födelsedagsmiddag och lämnade huset vid 14.00 och först slutade musiken och festandet från grannarna.

Ja just det, har inte så jätte många bilder från nyår som jag hade velat ha eftersom batterierna tog slut i min nya kamera eftersom jag tog för givet att den skulle vara full laddad eftersom den var ny men nej, tyvärr.

















Kommentarer
Postat av: Ninni Altberg

Hej!!



Ni kan tro att vi saknade er mycket!!!



Kram Ninni o Micke

2012-01-04 @ 20:04:27
Postat av: Mikaela sv

Hej Ninni!

Och vi saknade er superduper mycket!!!

Vi kommer snart hem ändå :)

Pussar och kramar

2012-01-07 @ 11:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0